Vår vision

Vår framtida vision är att utbilda alla svenska företag om psykisk ohälsa.

Vi vill krossa tabun kring ämnet och lära folk prata om det – och hur man gör det på bästa sätt. Vi vill även minska den ökade statistiken för självmord och reducera de ökade vårdköerna – då allt fler idag stannar hemma från jobbet på grund av psykisk ohälsa. Vi vet att vår utbildning är en investering för ditt företag. Frågan är – har ditt företag råd att inte förebygga psykisk ohälsa.

Yourminds grundidé är att öka kunskapen och förståelsen hos företag kring psykisk ohälsa. Vårt mål är att reducera antalet som lider av folkhäsloproblemet genom att utbilda fler i hur man förebygger det. Genom vår expertis och våra utbildningar vill vi ge er och era anställda en god grund att stå på – för att rädda fler liv och minska lidandet hos de anställda som mår dåligt.

Vår story

Idén till företaget Yourminds föddes när den annars så livfulla och starka Charlotte blev en av många som drabbas av psykisk ohälsa.

Allt verkade som vanligt utåt. Hon hade vännerna, familjen och hon spelade fotboll på elitnivå. Men ingen är tyvärr ett undantag för det stora folkhälsoproblemet – alla kan drabbas. Charlotte fick utmattningsdepression. Hon blev orkeslös, både i vardagslivet och i yrkeslivet. När hon efter hjälp började friskna till insåg hon hur långt nere hon hade varit – och att något måste göras åt alla som mår lika dåligt som hon hade gjort.

När hon började prata om sin idé med företagaren Nicklas blev det starten för Yourminds. Tillsammans har vi olika erfarenheter och utbildningar, med en gemensam stark vision: att utbilda svenska folket kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa.

Vår story

Idén till företaget Yourminds föddes när den annars så livfulla och starka Charlotte blev en av många som drabbas av psykisk ohälsa.

Allt verkade som vanligt utåt. Hon hade vännerna, familjen och hon spelade fotboll på elitnivå. Men ingen är tyvärr ett undantag för det stora folkhälsoproblemet – alla kan drabbas. Charlotte fick utmattningsdepression.

LÄS MER

Hon blev orkeslös, både i vardagslivet och i yrkeslivet. När hon efter hjälp började friskna till insåg hon hur långt nere hon hade varit – och att något måste göras åt alla som mår lika dåligt som hon hade gjort.

När hon började prata om sin idé med företagaren Nicklas blev det starten för Yourminds. Tillsammans har vi olika erfarenheter och utbildningar, med en gemensam stark vision: att utbilda svenska folket kring det tabubelagda ämnet psykisk ohälsa.

Vår värdegrund

Enligt oss på Yourminds har alla rätt till psykisk hälsa.
Lika självklart som det är för andra med andra säkerhetsutbildningar på jobbet vill vi göra det lika självklart med kunskap kring psykisk ohälsa.

Z

Förebygga psykisk ohälsa

Vi vill lära ut hur man förebygger psykisk ohälsa och hur man upptäcker och tacklar problemet om det väl uppstår

Z

God investering

Vi vill ge dig som företagare en god investering som ni vinner i långsiktigt- frisk och sund personal.

Z

Erfarna utbildare

Vi vill vara det självklara valet av partner när det gäller föreläsare om psykisk ohälsa. Detta garanterar vi genom våra erfarna utbildare, och professionell service.

Kontakta oss på Yourminds

Gör en god investering för ditt företag och din personal idag – kontakta oss på Yourminds. Om du bryr dig om din personal och om företagets mående.